Υάκινθος

Υπηρεσίες

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Ημερήσιας Νοσηλείας «Υάκινθος» λειτουργούν εξειδικευμένα τμήματα θεραπείες που προσφέρουν υπηρεσίες αποκατάστασης σε ασθενείς με κινητικά και γνωσιακά προβλήματα αλλά και μυοσκελετικές παθήσεις οξέως και χρόνιου πόνου. 

Το πρόγραμμα αποκατάστασης είναι ημερήσιο και ολιστικό καθώς περιλαμβάνει το σύνολο των απαραιτήτων ακτινοδιαγνωστικών και μικροβιολογικών εξετάσεων, κλινική έκταση και εξατομικευμένη συντηρητική θεραπεία από την επιστημονική ομάδα που παρακολουθεί τον ασθενή. Και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας είμαστε κοντά στον ασθενή, παρέχοντας υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες για όσο καιρό χρειαστεί.

Ακολουθούν αναλυτικά οι υπηρεσίες που προσφέρονται στα τμήματα θεραπείας μας: 

“Λόγω έντονων πόνων στη μέση δεν μπορούσα να βαδίσω. Μετά από τρεις μόνο θεραπείες ενδομυϊκού ερεθισμού ο πόνος υποχώρησε τελείως.”

Δ.Μ. Ενδομυϊκός Ερεθισμός - Intramuscular Stimulation

“Έπειτα από οξεία οσφυοισχιαλγία δεν μπορούσα να βαδίσω από τον πόνο. Μετά από 10 μόνο θεραπείες Decompression μπόρεσα να επιστρέψω στην εργασία μου”

Σ.Α. Οσφυαλγία - Decompression Therapy

“Με συγκίνησε η αγάπη που δείχνει το προσωπικό για τους ασθενείς και τη δουλειά του.”

Τ.Γ. Εγκεφαλική παράλυση

“Αν και είχα σοβαρή επιπλοκή από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα (ολική αρθροπλαστική ισχίου) σήμερα μπορώ και βαδίζω χωρίς πόνο”

Β.Μ. Μετεγχειρητική αποκατάσταση

“Η σύζυγός μου πάσχει από Alzheimer και χειρουργήθηκε στον αριστερό γοφό μετά από πτώση. Παρ'όλη τη δύσκολη κατάσταση σήμερα μπορεί και βαδίζει στο σπίτι με τη βοήθειά μου”

Χ.Σ. (συγγενής ασθενούς) Μετεγχειρητική αποκατάσταση
  εικόνα μεθόδου

  Νευρό - αποκατάσταση

  εικόνα μεθόδου

  Ρομποτικά Συστήματα

  εικόνα μεθόδου

  Ιατρείο Οξέως και Χρόνιου Πόνου

  εικόνα μεθόδου

  Κεφαλαλγία Trigger points Therapy

  εικόνα μεθόδου

  Οσφυαλγία Decompression Therapy

  EN